Training'; $title ='Training'; $iconnumber = 1; $menusection = 3; ?>

System integrator
Drosthagen heeft als subcontractor voor Getronics Pink Roccade applicatie trainingen verzorgd op projectbasis. Als onderdeel van een volledige overgang naar de laatste versie kantoorapplicatie software binnen twee Ministeries heeft deze system integrator de benodigde trainingen en eerste lijns gebruikers ondersteuning in opdracht gegeven bij Drosthagen. De gerelateerde neven activiteiten bij de trainingen zoals planning, administratie en draaiboeken zijn eveneens door Drosthagen vervuld.

Internet provider
In de aanloop van een grootschalig netwerk migratie hebben we de medewerkers van de Internet provider UNet.nl van trainingen voorzien om zich voor te bereiden om de nieuwe technologie / capaciteit die dit met zich mee brengt. Dit gaf hun de mogelijkheid om product development en mogelijke migratie plannen uit te werken. Onderdelen van deze training betroffen "basis MPLS" kennis en een introductie van "Ethernet-over-MPLS" oplossingen op basis van Cisco hardware.

Product leverancier
De CRM applicatie leverancier SuperOffice heeft het volledige opleidingstraject, gerelateerd aan haar product, waaronder gebruikersopleidingen en applicatie-beheerders cursussen uitbesteed aan Drosthagen. Gedurende deze periode heeft Drosthagen de volledige coordinatie, planningen afstemming met de eindgebruikers verzorgd.

Overheid
Voor de gemeente Den Haag heeft Drosthagen de introductie van planmatig en projectmatig werken begeleid. Gedurende deze periode heeft Drosthagen de betrokken medewerkers getraind in de "best practice" benaderingen waaronder ITIL en PRINCE II, dit toegesneden op de organisatie en afgestemd op de verschillende complexiteiten.